Bedrijfsinformatierapporten

De D&B bedrijfsinformatierapporten helpen u om dagelijkse kredietbeslissingen te nemen, de financiële kracht van een bedrijf te analyseren en om commerciële mogelijkheden te ontdekken.

De rapporten bevatten actuele informatie verzameld uit diverse informatiebronnen en een vertaling naar een heldere risicobeoordeling. Welke elementen kunt u terugvinden in de rapporten?

De unieke D&B informatie

check

Het DUNS® Nummer

Het unieke negencijferige wereldwijde identificatienummer van D&B voor bedrijven.

check

Betalingsscore

Een objectieve beoordeling van de snelheid waarmee een bedrijf haar facturen betaalt, gebaseerd op daadwerkelijke betalingservaringen van meerdere bedrijven. 
 
check

D&B Rating & Faillissementenscore

Aan de hand van een geavanceerd statistisch scoremodel worden bedrijven geanalyseerd en geclassificeerd naar risico weergegeven.

check

Incassodossiers

Door de samenwerking met een aantal grote incassobureaus beschikt D&B over een groot aantal negatieve betalingservaringen die belangrijk zijn in het bepalen van de kans op faillissement.

check

Balansen

In de rapporten vindt u de balansgegevens van de afgelopen 5 jaren. De belangrijkste financiële ratio's vindt u in een duidelijk overzicht.

check

D&B Maximum kredietlimiet

Advies voor het gemiddeld aanvaardbaar openstaand bedrag per gemiddelde leverancier te betalen op 30 dagen.

check

Concernstructuur

Inzicht in de nationale en internationale familierelaties. U ziet u de nationale en de wereldwijde moeder en u krijgt inzicht in dochterondernemingen, filialen en aansprakelijkheid.

check

Directiegegevens

De rapporten bevatten informatie over de huidige en de vorige bedrijfsleiding. Voor meer informatie over het persoonsgebonden risico van een ondernemer bieden we u de Director Check.

Lokaal en internationaal

Naast informatie over Nederlandse bedrijven heeft u toegang tot de internationale database van D&B met meer dan 200 miljoen records. Dankzij het internationale netwerk krijgt u de beste kwaliteit op basis van lokale beschikbaarheid.

DNBi en DBAI

U heeft toegang tot de D&B rapporten via DBAI en DNBi. DBAI is het traditionele platform voor het opvragen van rapporten. DNBi is het nieuwe credit management platform van D&B waarbij u informatie eenvoudig deelt met collega's, uw eigen bewakingsprofielen instelt en altijd de meest uitgebreide D&B informatie tot uw beschikking heeft.

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >