Faillissementenscore

Een vooruitziende blik op faillissement

De D&B Faillissementenscore is een voorspellende indicator voor bedrijfsfaillissementen. Bij de D&B Faillissementenscore wordt de risicoschaal van 1 tot 4 van de D&B Rating verfijnd tot een schaal van 1 tot 100. Hoe hoger de D&B Faillissementenscore, hoe gezonder de status van dat bedrijf en hoe kleiner de kans dat dit bedrijf binnen de volgende 12 maanden haar activiteiten zal staken. De D&B Faillissementenscore maakt risico’s zichtbaar en is gebaseerd op de grootst mogelijke hoeveelheid handelsinformatie.

De score is eenvoudig te interpreteren: een D&B Faillissementenscore van 1 geeft aan dat er een relatief grote kans is dat een bedrijf failliet wordt verklaard, terwijl een D&B Faillissementenscore van 100 aangeeft dat daar weinig kans toe is.

Toepassingen

Dankzij de D&B Faillissementenscore kunt u sneller objectieve en consequente kredietbeslissingen nemen, uw oninbare vorderingen beperken en de consistentie in uw kredietbeleid verbeteren. Dankzij haar voorspellende kracht kan de D&B Faillissementenscore een centrale rol spelen in geautomatiseerde beslissingssystemen.

Wilt u meer weten over het D-U-N-S Nummer en welke voordelen u ermee kan behalen?
Bel dan +31 (0)10 710 95 60 - of stuur een e-mail.

Download brochure D&B Faillissementenscore

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >