D&B Rating

De score om toekomstige liquiditeitsproblemen te voorspellen

De D&B Rating wordt al jarenlang erkend als de toonaangevende voorspellende indicator om bedrijfsrisico’s te evalueren. Deze evaluaties zijn gebaseerd op de meest uitgebreide up-to-date informatie. De D&B Rating zet een heleboel afzonderlijke gegevens om in een heldere beoordeling van het prestatievermogen van een onderneming. D&B bekijkt per land welke factoren het meest bepalend zijn voor risicobeoordeling en bedrijfsfaillissementen. De analysemethode is universeel, waardoor elke D&B Rating, hoewel landspecifiek bepaald, internationaal te vergelijken is.

Door het voorspellend vermogen van de D&B Rating wordt u al in een vroegtijdig stadium gewaarschuwd in geval van mogelijke liquiditeitsproblemen. Dit stelt u in staat om tijdig de nodige maatregelen te nemen en uw voorwaarden en condities aan te passen om zo financiële verliezen te voorkomen.

De D&B Rating bestaat uit twee delen, te weten de ‘financiële sterkte’ code (gebaseerd op het netto eigen vermogen) en de ‘Risicofactor’ om het risico weer te geven. 

Download brochure D&B Rating

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >