Overheid & publieke sector

Ik wil de bedreiging voor de nationale veiligheid minimaliseren

Immigratie & Grensbewaking

Bedreigingen voor de nationale veiligheid blijven gevarieerd en snel evoluerend. Overheidsdiensten zijn belast met het beschermen van onze landsgrenzen tegen bekende en onbekende bedreigingen - met beperkte middelen voor vrachtveiligheid, beperkte informatie over importeurs en vaak weinig tijd voor de besluitvorming. Met een groeiend aantal MRA’s (Mutual Recognition Agreements) kan de grootschalige bilaterale gegevensuitwisseling het management van informatie-uitwisseling bemoeilijken.

Met een data gedreven aanpak kunnen douane-instanties de bedreiging van het thuisland minimaliseren door de succesvolle verificatie van entiteiten, in een gelaagde aanpak van het risico-evaluatie.

 

Dun & Bradstreets

capaciteit op het gebied van intelligence & analytics kan grote en tegenstrijdige hoeveelheden data omzetten in het inzicht dat nodig is om bedrijfskritische vereisten te beheren - van vrachtbeveiliging en de veiligheid van de internationale toeleveringsketen tot immigratiefraude.

 

 

Wereldwijde Supply Chain Veiligheid

 

Het garanderen van de veiligheid van de internationale toeleveringsketen is een evenwichtsoefening tussen het faciliteren van legitieme handel en de risico’s beperken. Het vereist meer transparantie bij alle handelspartners en in alle stadia van de toeleveringsketen.

 

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >