Overheid & publieke sector

Ik wil het toezicht op mijn acquisitieproces verbeteren

Inkoop & Supplier Management

 

Verbeter het toezicht op uw acquisitieproces en de veiligheid van de mondiale toeleveringsketen, en beperk fraude, verspilling en misbruik door de juiste leveranciers te kiezen, aansprakelijkheid vast te stellen, de fasen voor en na de aanbesteding te bewaken en door middel van gestandaardiseerde rapportage.

 

Vandaag de dag eisen belastingbetalers meer duidelijkheid over de miljoenen die jaarlijks worden besteed. Overheidsdiensten worden belast met een grotere verantwoordingsplicht over hoe ze het geld besteden en met welke bedrijven ze in zee gaan. Door de toegang tot meer informatie over meer bedrijven en hun wereldwijde supply chain, verkrijgen ministeries meer duidelijkheid over en inzicht in de kwetsbaarheid en het risiconiveau van hun inkoopproces.

 

Dun & Bradstreet

Met dit voor ogen ontwikkelde Dun & Bradstreet de officiële KMO-statusindicator voor Crown Commercial Service (CCS), aan de hand van de belangrijkste richtlijnen, zoals gedefinieerd in definitie 2003/361 van de Europese Gemeenschap (EG). Voor de duidelijkheid: om een ‘echte’ KMO te identificeren geldt de verplichting om het totale aantal werknemers binnen een groep te consolideren. Dit zou niet mogelijk zijn zonder een gedegen databank waarin bedrijfsstambomen van over de hele wereld zijn opgenomen.

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >