Governance, Risk en Compliance

Ik wil weten hoe de concernstructuur van mijn relatie er uitziet

Fiscale voordelen en verdere globalisering van de economie zijn voor bedrijven redenen om de activiteiten bij meerdere rechtspersonen onder te brengen in binnen- én buitenland. 100% belangen in het binnenland zijn vaak via publieke bronnen inzichtelijk te maken. Maar dit geeft slechts beperkt inzicht.

 
Wereldwijde structuur

De wereldwijde database van D&B geeft u inzicht in de wereldwijde concernstructuren van uw zakelijke relaties. Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De database van D&B is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse familierelaties van uw zakenpartners, variërend van de kleinste eenmanszaak met één filiaal tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Uw compliancy beleid geeft wellicht aan dat u geen zaken mag doen met een onderneming welke gevestigd is in een specifiek land. Met de tools van D&B ontdekt u de internationale concernstructuren van uw zakenrelaties op basis van meerderheidsbelangen.

 • Risicolanden

  Breng in kaart waar ter wereld uw relatie is gevestigd of banden heeft en voorkomen problemen op het gebied van compliancy.

 • Ken uw klant (KYC)

  Identificeer uw klanten en andere zakenrelaties aan de hand van D&B’s wereldwijde referentiedatabase en zorg ervoor dat u voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Customer Information Management - CIM

  Customer Information Management (CIM) van D&B is de juiste stap naar een solide database van hoge kwaliteit. Complete en accurate klanteninformatie is de sleutel om het potentieel van uw klanten- en prospectdatabase te maximaliseren. 

  Lees meer over Customer Information Management - CIM
 • Global Reference Solution - GRS

  D&B’s Global Reference Solution (GRS) is een interactieve online tool die het u mogelijk maakt om eenvoudig te zoeken en te segmenteren in D&B’s wereldwijde database.

  Lees meer over Global Reference Solution - GRS
 • Conflict of Interest Notifier - COIN

  Hoe voorkomt u dat u als controleur en adviseur betrokken bent bij een bedrijf terwijl wet- en regelgeving dat verbiedt? Of financieel betrokken bent bij twee verschillende bedrijven, waarbij sprake is van bijvoorbeeld een overname. D&B helpt u met dat inzicht en stelt u in staat om tijdig te reageren.

  Lees meer over Conflict of Interest Notifier - COIN
 • Onboard

  Voldoe aan uw Customer Due Diligence (CDD) en verificatieproces met het juiste inzicht, op wereldwijde schaal.

  Lees meer over Onboard
 • D&B360

  D&B360 is het complete, geïntegreerde pakket dat u helpt om uw CRM doelstellingen te bereiken. Accurate en volledige data, verbeteren van de klantrelatie en versnellen van de verkoopcyclus.

  Lees meer over D&B360
 • D&B Direct

  Lees meer over D&B Direct

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Request a 2 week free Trial!

Klantcases

 • Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight

  Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight
  bekijk de case

 • Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector

  Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >