Risk Management

Ik wil D&B data integreren in mijn ERP systeem

Het voeden van uw systemen met juiste, volledige, actuele en consistente informatie is van groot belang voor vrijwel al uw Credit Management processen. Het zorgt ervoor dat u effectiever en efficiënter kunt werken, de juiste beslissingen neemt en prioriteiten kunt stellen.

 
Alle data in één omgeving

Door gebruik te maken van relevante externe informatie en deze te integreren in uw systemen kunt u op vele manieren profiteren. U houdt uw database schoon binnen uw gehele organisatie. U kunt direct vanuit uw bedrijfsapplicatie uw klant en prospectinformatie valideren en verrijken. Actuele informatie wordt direct toegankelijk binnen uw eigen ERP omgeving en kunt u gebruiken om uw acceptatieproces te automatiseren en uw scoremodel te verbeteren. Kortom: U kunt u nog effectiever en efficiënter gebruik maken van uw systemen en applicaties. Op een eenvoudige, flexibele en kosteneffectieve manier kunt u D&B data gebruiken wanneer u wilt en in welk systeem u wilt! Er zijn koppelingen met onder andere Exact, Salesforce.com, SAP, Oracle, Microsoft, Onguard en CreditTools.

 • Datakwaliteit

  Controleer, verbeter, verrijk en analyseer data voordat u ze importeert in uw systemen. Zo houdt u uw database schoon en actueel.

 • Alles in één omgeving

  Integreer automatisch waardevolle D&B data binnen uw bedrijfsapplicaties. Alle noodzakelijke informatie is beschikbaar binnen één omgeving.

 • Plug-in of maatwerk

  Voor veel applicaties is een standaard plug-in beschikbaar. Via webservices of xml kan ook een koppling op maat worden gemaakt.

 • Klantacceptatie

  Gebruik D&B data direct in uw eigen geautomatiseerde acceptatieproces voor snelle, onderbouwde en consistente beslissingen.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Data Integratie

  Met de integratieoplossingen van D&B kunt u eenvoudig, flexibel en efficiënt de D&B data gebruiken die u wilt, wanneer u wilt en in welk systeem u wilt!

  Lees meer over Data Integratie
 • Connect

  In de huidige competitieve wereld zijn efficiënte en effectieve business processen ontzettend belangrijk. Meer taken moeten met minder mensen worden uitgevoerd. Het is daarom van uitermate belang dat in uw huidige SAP omgeving de data voor u werkt en niet tegen u.

  Lees meer over Connect
 • D&B Producten

  Lees meer over D&B Producten
 • Master Data Platform

  Met een integraal klantbeeld heeft overal in uw organisatie relevante informatie over uw klant beschikbaar.  Zo benut u elk contactmoment met uw klanten effectief en efficiënt.

  Lees meer over Master Data Platform

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Klantcases

 • Global Decision Maker is een innovatief staaltje maatwerk

  Global Decision Maker is een innovatief staaltje maatwerk
  bekijk de case

 • Mede door Portfolio Manager schrijven wij nagenoeg niets af aan slechte debiteuren

  Mede door Portfolio Manager schrijven wij nagenoeg niets af aan slechte debiteuren
  bekijk de case

 • Data Management @ International Bank

  Data Management @ International Bank
  bekijk de case

 • Maatwerkoplossing verscherpt business oriëntatie

  Maatwerkoplossing verscherpt business oriëntatie
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >