Risk Management

Ik wil mijn klantacceptatie proces automatiseren

Voor een zuiver, efficiënt en effectief klantacceptatiebeleid is een betrouwbare bron met actuele informatie nodig in. Integreer D&B data direct in uw eigen omgeving en automatiseer uw acceptatieproces voor snelle, onderbouwde en consistente beslissingen.

 
Efficiënte en uniforme beslissingen

Door uw eigen data te combineren met D&B data beschikt u over de juiste informatie om uw beslissingen te automatiseren en efficiënter te werken. Gebruik de standaard beslisregels van D&B of creëer uw eigen beslissingsboom op maat, specifiek voor uw organisatie. Definieer geautomatiseerde beslissingen voor het goedkeuren, afwijzen of doorverwijzen van een transactie op basis van uw eigen regels. Zeker als u veel nieuwe klanten heeft en dus snel veel beslissingen moet nemen, kunt u met het automatiseren van het klantacceptatieproces veel winst behalen, zowel in tijd als in geld. Door het automatiseren van de meerderheid van de kredietbeslissingen, blijft meer tijd beschikbaar voor het onderzoeken van de grensgevallen.

 • Kredietbeleid

  Zorg voor uniformiteit in uw kredietbeleid door uw beslissingen te automatiseren gebaseerd op een combinatie van interne en externe informatie.

 • Webshop

  Door een ‘real time’ koppeling te maken tussen uw webshop en de D&B database kunt u direct online bepalen of u een klant accepteert en op krediet wilt leveren.

D&B helpt u met de volgende producten

 • DNBi

  DNBi is niet alleen maar een betere manier om kredietrisico te beheren, het is een geheel nieuwe aanpak om informatie te verkrijgen, te gebruiken en te delen om zo nog nauwkeuriger en efficiënter te werken.

  Lees meer over DNBi
 • Data Integratie

  Met de integratieoplossingen van D&B kunt u eenvoudig, flexibel en efficiënt de D&B data gebruiken die u wilt, wanneer u wilt en in welk systeem u wilt!

  Lees meer over Data Integratie
 • Portfolio Manager Risk

  Portfolio Manager is een online analyseprogramma dat de openstaande posten van uw klanten samenvoegt met de databank van D&B om u inzicht te geven in uw klantenportfolio.

  Lees meer over Portfolio Manager Risk
 • Global Decision Maker

  Met Global Decision Maker neemt u geautomatiseerd snelle en consistente beslissingen gebaseerd op betrouwbare informatie. U implementeert uw eigen beslissingsstrategie in een online applicatie.

  Lees meer over Global Decision Maker
 • D&B Producten

  Lees meer over D&B Producten

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Klantcases

 • Global Decision Maker is een innovatief staaltje maatwerk

  Global Decision Maker is een innovatief staaltje maatwerk
  bekijk de case

 • Mede door Portfolio Manager schrijven wij nagenoeg niets af aan slechte debiteuren

  Mede door Portfolio Manager schrijven wij nagenoeg niets af aan slechte debiteuren
  bekijk de case

 • Cliëntacceptatie @ Wereldwijd advocatenkantoor

  Cliëntacceptatie @ Wereldwijd advocatenkantoor
  bekijk de case

 • Geïntegreerd gemanaged goedkeuringsproces binnen één op maat gemaakte oplossing

  Geïntegreerd gemanaged goedkeuringsproces binnen één op maat gemaakte oplossing
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >