Supply Management

Ik wil de data van mijn leveranciersbestand opschonen

De kwaliteit van de data in leveranciersbestanden laat vaak te wensen over. Vrijwel elke supply database bevat dubbele, onjuiste en onvolledige records. Bovendien heeft u waarschijnlijk te maken met niet één, maar meerdere bestanden. D&B helpt u met het clusteren van gegevens tot 1 zuiver ‘vendor master bestand’.

 
Verbeter de kwaliteit van uw leveranciersbestand

Data veroudert snel. Jaarlijks muteert 30 to 40% van de gegevens in uw database. Bedrijven verhuizen, fuseren of veranderen van naam en contactpersonen veranderen van baan. ‘s Werelds grootste bedrijvendatabase van D&B met meer dan 200 miljoen records stelt u in staat uw datakwaliteit te verbeteren en datamanagement te optimaliseren. D&B kan u helpen met het normaliseren, rationaliseren, standaardiseren. ontdubbelen, actualiseren, verrijken en onderhouden van uw leveranciersdata. Dubbele en onjuiste gegevens worden verwijderd. En uw data wordt geactualiseerd, georganiseerd en verrijkt met waardevolle aanvullende D&B informatie. Zo haalt u het maximum uit uw systemen. Door te werken met één zuiver accounts payable masterbestand kunt u efficiënter werken, optimaliseert u inkoopprocessen en bespaart u kosten.

 • Implementatie ERP systeem

  Een goede implementatie van een ERP systeem staat of valt bij de kwaliteit van de data die wordt ingevoerd. Met het opschonen en onderhouden van de data haalt u het optimale uit uw systeem.

 • Consolideren

  Schone, volledige en actuele data is een eerste belangrijke stap om consolidatiemogelijkheden binnen uw leverenciersbestand te ontdekken.

 • Dubbele betaling factuur

  Heeft u meerdere leveranciersbestanden en worden deze door meerdere personen gemuteerd? Dan is de kans groot dat er dubbele bedrijven in uw bestand zitten en er dubbele betalingen plaatsvinden.

 • Integreren bestanden

  Als u werkt met verschillende leveranciersbestanden verliest u snel het overzicht. Creëer één centraal vendor master bestand met alle relevante informatie.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Data Integratie

  Met de integratieoplossingen van D&B kunt u eenvoudig, flexibel en efficiënt de D&B data gebruiken die u wilt, wanneer u wilt en in welk systeem u wilt!

  Lees meer over Data Integratie
 • Data Manager

  Data Manager is een veilig, online platform waarbij u het zelf het hele proces van opschonen, identificeren, verrijken, updaten en analyseren van al uw master data projecten - over business partners - stuurt ongeacht het volume.

  Lees meer over Data Manager
 • Supplier Risk Manager

  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verstoringen in uw supply chain. 'Met Supplier Risk Manager heeft u de juiste informatie en tools in handen om uw leveranciers te bewaken, zodat u een goed beeld krijgt van hun vermogen om te leveren. De Supplier Risk Manager waarschuwt bij onverwachte financiële, ecologische en politieke risico’s – nog voordat uw bedrijf erdoor geraakt wordt. Zo kunt u altijd rekenen op Dun & Bradstreet.

  Lees meer over Supplier Risk Manager

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Doe een gratis Risico Scan!

Klantcases

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >