Sales & Marketing Management

Ik wil mijn markt en marktpotentieel in kaart brengen

Kennis van en inzicht in de markt waarin u opereert is bepalend voor uw succes. De referentiedatabase van D&B is de grootste in zijn soort ter wereld en stelt u in staat om uitgebreide analyses te maken, uw marktaandeel en marktpenetratie inzichtelijk te maken en groeimogelijkheden te identificeren.

 
Ontdek uw kansen

Hoeveel bedrijven zijn er eigenlijk binnen een bepaalde regio en hoe groot zijn deze bedrijven? Hoeveel bedrijven zijn actief binnen een specifieke branche en hoeveel mensen werken er? U kunt zelf snel en eenvoudig tellingen en selecties maken in de internationale bedrijven database van D&B op basis van vele criteria. Zo maakt u inzichtelijk waar u zich het beste op kunt richten en waar uw kansen op succes het grootste zijn. Ook meer geavanceerde analyses behoren tot de mogelijkheden: uitgebreide segmentatie van uw doelgroep, opstellen van klantprofielen, zoeken naar zogenaamde look a likes. D&B heeft de tools waarmee u zelf aan de slag kunt, maar ook de kennis en expertise om u hierbij te ondersteunen.

 • Look-a-likes

  Maak een profiel van uw beste klanten en zoek naar vergelijkbare prospects in de D&B database met een hoge scoringskans.

 • Doelgroepanalyse

  Verrijk uw klantinformatie met de data van D&B en maak een gedetailleerd profiel van uw klanten. Breng in kaart wie uw doelgroep is en waar deze zich bevinden.

 • Segmentatie

  Segmenteer uw doelgroep en bepaal het potentieel per segment op basis van o.a. branchcodering, omzetcijfers, werknemersaantal.

 • Nieuwe afzetmarkt

  Betreedt u een nieuwe geografische markt of benadert u een nieuwe doelgroep? Start dan met een goede marktanalyse om de potentie te bepalen.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Global Reference Solution - GRS

  D&B’s Global Reference Solution (GRS) is een interactieve online tool die het u mogelijk maakt om eenvoudig te zoeken en te segmenteren in D&B’s wereldwijde database.

  Lees meer over Global Reference Solution - GRS
 • Market Insight

  Market Insight is een innovatieve webapplicatie, die u een uitgebreid en tegelijk gedetailleerd overzicht van uw marketingdatabank biedt.

  Lees meer over Market Insight
 • Country Insight

  Monitor veranderingen en ontwikkelingen in het ondernemingsklimaat van specifieke landen.

  Lees meer over Country Insight
 • SMART

  Met SMART selecteert u op een slimme manier de ideale prospects. SMART maakt inzichtelijk welke prospects daadwerkelijk actief zijn en zaken doen. Door uw marketingcampagnes alleen op deze groep te richten, verbetert u de respons en conversie aanzienlijk. 

  Lees meer over SMART

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

 • Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight

  Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight
  bekijk de case

 • ‘Een bron van relevante informatie’

  ‘Een bron van relevante informatie’
  bekijk de case

 • Dankzij Market Insight heeft Fujitsu een beter inzicht in zijn klanten gekregen

  Dankzij Market Insight heeft Fujitsu een beter inzicht in zijn klanten gekregen
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >