Data Management

Ik wil meerdere databases integreren

Binnen bedrijven is vaak heel veel informatie aanwezig. In de praktijk is deze informatie echter meestal erg versnipperd, in verschillende systemen of in verschillende databases vastgelegd. Voor een goed en compleet beeld van uw relaties is het essentieel om uw databases te integreren tot één zuiver master data management bestand.

 
Master data

Hoe zorgt u ervoor dat de informatie uit de verschillende bronnen aan het juiste master data record worden toegevoegd? Een betrouwbare referentiedatabase is hiervoor noodzakelijk. De bedrijvendatabase van D&B is de grootste en meest uitgebreide ter wereld. Uw databases worden gematched en aan alle records wordt een D-U-N-S-nummer toegekend waarmee de juiste entiteit vast staat. Op basis van het D-U-N-S-nummer kan de informatie uit de verschillende bronnen eenvoudig worden samengevoegd tot één centrale database. Tegelijk kan ook waardevolle extra informatie uit de D&B database aan uw records worden toegevoegd. Data transformeert u op die manier tot waardevolle, volledige, consistente en betrouwbare informatie op basis waarvan u goed gefundeerde, zakelijke beslissingen kunt nemen.

 • Centralisatie

  Bij het centraliseren van bedrijfsonderdelen of afdelingen is het migreren van de verschillende databases een hele uitdaging vanwege inconsistentie en vervuiling in de verschillende bronnen.

 • Fusie / overname

  Het succes van fusies en overnames wordt vaak belemmerd door een slechte integratie van data, gebrek aan metadata, inconsistente databronnen en slechte datakwaliteit.

 • Business intelligence

  Combineer data uit verschillende systemen in een centrale database (data warehouse). Maak gebruik van D&B’s referentiedatabase om intelligentie toe te voegen aan uw data.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Data Integratie

  Met de integratieoplossingen van D&B kunt u eenvoudig, flexibel en efficiënt de D&B data gebruiken die u wilt, wanneer u wilt en in welk systeem u wilt!

  Lees meer over Data Integratie
 • Customer Information Management - CIM

  Customer Information Management (CIM) van D&B is de juiste stap naar een solide database van hoge kwaliteit. Complete en accurate klanteninformatie is de sleutel om het potentieel van uw klanten- en prospectdatabase te maximaliseren. 

  Lees meer over Customer Information Management - CIM
 • Data Manager

  Data Manager is een veilig, online platform waarbij u het zelf het hele proces van opschonen, identificeren, verrijken, updaten en analyseren van al uw master data projecten - over business partners - stuurt ongeacht het volume.

  Lees meer over Data Manager
 • D&B Direct

  Lees meer over D&B Direct

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

 • Data Management @ International Bank

  Data Management @ International Bank
  bekijk de case

 • Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in

  Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in
  bekijk de case

 • Dun & Bradstreet's Market Insight verbetert Pitney Bowes' nieuwe klantacquisitiecampagnes

  Dun & Bradstreet's Market Insight verbetert Pitney Bowes' nieuwe klantacquisitiecampagnes
  bekijk de case

 • Eenduidig beeld biedt nieuwe commerciële kansen voor leidinggevende onderneming veiligheidsdiensten

  Eenduidig beeld biedt nieuwe commerciële kansen voor leidinggevende onderneming veiligheidsdiensten
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >