Sales & Marketing Management

Hoe vind ik de meest rendabele prospects

Als u een investeert in een dure acquisitiecampagne dan wilt u dat de respons en de conversie zo hoog mogelijk is en dat de nieuwe klanten die u werft lang klant blijven en hun rekeningen ook betalen. Hou hiermee rekening bij het selecteren van de doelgroep voor uw b2b campagnes.

 
Winstgevende prospects

Door op een slimme manier te prospecteren en te focussen op de beste prospects vergroot u de kans op succes van uw campagnes op zowel de korte als de lange termijn. De vraag is hoe selecteert u deze prospects. De referentiedatabase van D&B maakt het mogelijk een profiel op te stellen van uw (beste) klanten. Aan de hand van dit profiel kan in de D&B marketingdatabase gezocht worden naar zogenaamde look a likes, bedrijven die lijken op uw bestaande klanten en waarvan de kans groot is dat ze geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Door vervolgens deze prospects te segmenteren op kredietwaardigheid en de hoogste risicogroep uit sluiten, zorgt u ervoor dat de verkoop uit uw campagne ook daadwerkelijk betaald wordt en garandeert u het succes van uw campagne op de langere termijn.

 • New business

  Succesvolle acquisitie start bij het selecteren van de juiste prospects. Dit zorgt voor een hoge respons en hoge conversie van uw campagnes.

 • Selectiecriteria

  Maak gedetailleerde selecties in de grootste marketingdatabase ter wereld op basis van vele criteria.

 • Look-a-likes

  Maak een profiel van uw beste klanten en zoek naar vergelijkbare prospects in de D&B database met een hoge scoringskans.

 • Credit marketing

  Spendeer uw marketinggeld alleen aan financieel gezonde prospects. Vermijd financiële risico’s en voorkom wanbetalingen.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Market Insight

  Market Insight is een innovatieve webapplicatie, die u een uitgebreid en tegelijk gedetailleerd overzicht van uw marketingdatabank biedt.

  Lees meer over Market Insight
 • SMART

  Met SMART selecteert u op een slimme manier de ideale prospects. SMART maakt inzichtelijk welke prospects daadwerkelijk actief zijn en zaken doen. Door uw marketingcampagnes alleen op deze groep te richten, verbetert u de respons en conversie aanzienlijk. 

  Lees meer over SMART
 • D&B360

  D&B360 is het complete, geïntegreerde pakket dat u helpt om uw CRM doelstellingen te bereiken. Accurate en volledige data, verbeteren van de klantrelatie en versnellen van de verkoopcyclus.

  Lees meer over D&B360
 • Master Data Platform

  Met een integraal klantbeeld heeft overal in uw organisatie relevante informatie over uw klant beschikbaar.  Zo benut u elk contactmoment met uw klanten effectief en efficiënt.

  Lees meer over Master Data Platform

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

 • Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight

  Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight
  bekijk de case

 • ‘Een bron van relevante informatie’

  ‘Een bron van relevante informatie’
  bekijk de case

 • Dankzij Market Insight heeft Fujitsu een beter inzicht in zijn klanten gekregen

  Dankzij Market Insight heeft Fujitsu een beter inzicht in zijn klanten gekregen
  bekijk de case

 • Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector

  Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector
  bekijk de case

 • Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in

  Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in
  bekijk de case

 • Dun & Bradstreet's Market Insight verbetert Pitney Bowes' nieuwe klantacquisitiecampagnes

  Dun & Bradstreet's Market Insight verbetert Pitney Bowes' nieuwe klantacquisitiecampagnes
  bekijk de case

 • Eenduidig beeld biedt nieuwe commerciële kansen voor leidinggevende onderneming veiligheidsdiensten

  Eenduidig beeld biedt nieuwe commerciële kansen voor leidinggevende onderneming veiligheidsdiensten
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >