Sales & Marketing Management

Ik wil de resultaten van mijn marketing campagnes optimaliseren

Het selecteren van de juiste doelgroep is de sleutel tot succes van elke marketingcampagne. Het zorgt voor een hogere respons en lagere kosten. Een DM- of Telemarketingcampagne is kostbaar en een hoog bereik en een hoge conversie dus van groot belang.

 
Gericht prospecteren

U wilt niet schieten met hagel en zit niet te wachten op stapels met postretouren. De D&B database garandeert u kwalitatief hoogwaardige prospectbestanden met een hoge conversiekans. Met de tools van D&B is het voor u heel eenvoudig om een profiel van uw beste klanten te maken en een zoekopdracht te geven naar prospects met hetzelfde profiel in de D&B database. Aan de hand van vele criteria kunt u zelf uw doelgroep snel en eenvoudig online selecteren. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de expertise van D&B voor analyses en advies op het gebied van slim prospecteren.

 • Vervuiling

  Hou uw database schoon, volledig, accuraat en actueel. Een vervuild prospect of klantenbestand zorgt ervoor dat u kansen mist en onnodige kosten maakt.

 • Look-a-likes

  Maak een profiel van uw beste klanten en zoek naar vergelijkbare prospects in de D&B database met een hoge scoringskans.

 • DM campagne

  Een mailing op foutieve adressen of niet relevante prospects is weggegooid geld en zorgt voor een lage respons en ROI.

 • Telemarketing

  Telemarketing is niet goedkoop. Kwalitatieve data met correct telefoonnummer en juiste contactpersoon (DMU) is essentieel voor succes.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Customer Information Management - CIM

  Customer Information Management (CIM) van D&B is de juiste stap naar een solide database van hoge kwaliteit. Complete en accurate klanteninformatie is de sleutel om het potentieel van uw klanten- en prospectdatabase te maximaliseren. 

  Lees meer over Customer Information Management - CIM
 • Global Reference Solution - GRS

  D&B’s Global Reference Solution (GRS) is een interactieve online tool die het u mogelijk maakt om eenvoudig te zoeken en te segmenteren in D&B’s wereldwijde database.

  Lees meer over Global Reference Solution - GRS
 • Market Insight

  Market Insight is een innovatieve webapplicatie, die u een uitgebreid en tegelijk gedetailleerd overzicht van uw marketingdatabank biedt.

  Lees meer over Market Insight
 • SMART

  Met SMART selecteert u op een slimme manier de ideale prospects. SMART maakt inzichtelijk welke prospects daadwerkelijk actief zijn en zaken doen. Door uw marketingcampagnes alleen op deze groep te richten, verbetert u de respons en conversie aanzienlijk. 

  Lees meer over SMART
 • D&B Direct

  Lees meer over D&B Direct

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >