Supply Management

Ik wil het risico in de totale supply chain inzichtelijk maken en monitoren

Het waarborgen van de continuïteit van uw supply chain (logistieke keten) is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. U zorgt ervoor dat uw processen optimaal blijven draaien en dit kunt u alleen doen wanneer u uw totale keten in kaart heeft en kunt monitoren.

 
Monitor risico's

Een initiële check bij de selectie van een leverancier is niet afdoende. Belangrijk is vervolgens alle wijzigingen in risico’s inzichtelijk te maken en te monitoren. Zo blijft u exact op de hoogte hoe de risico’s zich in uw totale supply chain ontwikkelen. Alleen met deze informatie kunt u alle risico’s binnen uw portfolio juist inschatten. U verkrijgt inzicht in hoeveel u besteedt bij hoog risico leveranciers en in de wederzijdse afhankelijkheid. Dit stelt u in staat tijdig bij te sturen en te zoeken naar alternatieven waar nodig. U maakt uw logistieke proces efficiënter en effectiever, omdat u uw risico’s minimaliseert, schade voorkomt en kosten verlaagt.

 • Aanvraag projectfinanciering

  Door aan te tonen dat u proactief uw logistieke keten en de risico’s in kaart brengt, kunt u financieringsaanvragen versnellen en zo de start van een project bespoedigen.

 • Logistieke ketenbewaking

  Inzicht in de financiële gezondheid van al uw leveranciers is belangrijk voor de continuïteit van uw processen en het voorkomen van commerciële schade.

 • Wijziging financiële situatie leverancier

  Wanneer er een wijziging ontstaat in de financiële situatie van uw leverancier is het essentieel dat u hier tijdig van op de hoogte bent, en gepaste maatregelen kunt treffen.

 • Leveringsproblemen

  Identificeer uw leveranciers en monitor de risico's op continue basis om leveringsproblemen te voorkomen en de continuïteit van uw processen te garanderen.

D&B helpt u met de volgende producten

 • Portfolio Manager Supply

  Weten met wie u zaken doet. Portfolio Manager van D&B geeft u direct inzicht in wat u besteedt bij wie en hoe het risico verdeeld is binnen uw leveranciersportfolio.

  Lees meer over Portfolio Manager Supply
 • Supplier Risk Manager

  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verstoringen in uw supply chain. 'Met Supplier Risk Manager heeft u de juiste informatie en tools in handen om uw leveranciers te bewaken, zodat u een goed beeld krijgt van hun vermogen om te leveren. De Supplier Risk Manager waarschuwt bij onverwachte financiële, ecologische en politieke risico’s – nog voordat uw bedrijf erdoor geraakt wordt. Zo kunt u altijd rekenen op Dun & Bradstreet.

  Lees meer over Supplier Risk Manager

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Klantcases

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >