Risk Management

Ik wil inzicht in de risico’s en het ondernemingsklimaat van een specifiek land

Investeren en ondernemen in het buitenland kan een risicovolle aangelegenheid zijn. Als u internationaal zaken doet, heeft u niet alleen te maken met het zakelijke klimaat. De politieke, economische en commerciële prestaties en omstandigheden van een land spelen ook een rol.

 
Beperk uw risico’s bij internationaal zaken doen

De landeninformatie van D&B informeert u over alles wat u moet weten over het zaken doen in een specifiek land. U blijft op de hoogte van belangrijke wijzigingen en van verwachtte nationale ontwikkelingen binnen een land die invloed kunnen hebben op uw onderneming. U krijgt antwoord op vragen als: Hoe kunt u het risico op wanbetaling beheren en beperken? Welk financieel en globaal risico gaat gepaard met het zakendoen in een land? Gaat u uw geld ontvangen en – indien ja – wanneer? Wat zijn de economische vooruitzichten van een land? Dankzij de diepgaande analyses kunt u de ontwikkelingen op de internationale markten op de voet volgen en bent u goed geïnformeerd en voorbereid.

 • Export

  Als u klanten heeft in het buitenland dan wilt u graag op de hoogte zijn en blijven van de specifieke risico’s die gepaard gaan met het zakendoen in dat land.

 • Betreden nieuwe markt

  Om met succes een nieuwe internationale markt te betreden, dient u goed op de hoogte te zijn van alle landspecifieke factoren die van invloed zijn op uw business.

 • Zakelijke klimaat

  De manier van zaken doen en de omstandigheden waarmee u rekening dient te houden verschillen sterk per land. Met de uitgebreide landeninformatie van D&B weet u waar u aan toe bent. 

D&B helpt u met de volgende producten

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingnl@dnb.com

010 - 710 95 60

Klantcases

 • D&B helpt Xerox risico te verminderen

  D&B helpt Xerox risico te verminderen
  bekijk de case

 • Mede door Portfolio Manager schrijven wij nagenoeg niets af aan slechte debiteuren

  Mede door Portfolio Manager schrijven wij nagenoeg niets af aan slechte debiteuren
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >