D&B Credit™

Het geavanceerde platform voor risk intelligence met de toonaangevende data en analyses van Dun & Bradstreet, zodat u slimmer én sneller over uw belangrijke zakelijke relaties kunt beslissen.

Probeer het gratis

Bekijk ook D&B Credit website

Credit risk management voor de moderne finance teams

Dun & Bradstreet introduceert de nieuwste generatie risk intelligence. Beslis slimmer en sneller over kredieten, volg uw klanten op de voet en bewaak de trends in uw portefeuille. D&B Credit™ is de complete, intuïtieve en dynamische oplossing met de toonaangevende data en analyses van Dun & Bradstreet in een modern en gebruiksvriendelijk platform.

Beslis sneller over kredieten via een moderne en intuïtieve interface met eenvoudige zoek- en filterfuncties.

Krijg de antwoorden die u zoekt via transparante analyses en scores, gegenereerd door 's werelds grootste commerciële database.

Configureer zoveel waarschuwingsprofielen als u nodig hebt om de financiële gezondheid van klanten efficiënt te monitoren en uw bedrijf te beschermen.

Krijg een duidelijk overzicht op maat met tags waarmee u uw klantenportefeuille flexibel kunt organiseren, monitoren en analyseren.

Krijg toegang tot een mondiaal platform met genormaliseerde weergave van data- en analyses, in meerdere talen en valuta.

Zet uw finance team snel aan het werk met de intuïtieve plug-and-play functies van D&B Credit™. IT-ondersteuning is namelijk niet nodig.

Download de brochure

Hoe werkt het?

D&B Credit™ reikt uw team cruciale data en tools aan om uw bedrijf slim en strategisch te laten groeien.

Met krachtige segmenteeropties en maatwerk waarschuwingen kan uw volledige team snel inzoomen op wat belangrijk is voor uw bedrijf.

's Werelds grootste commerciële database brengt via een intuïtieve interface toonaangevende analyses en scores binnen handbereik.

Monitor efficiënt de financiële gezondheid van klanten en bescherm uw bedrijf met dagelijkse waarschuwingen op maat.

Organiseer, monitor en rapporteer over uw klantendatabase met flexibele tagopties waarmee u bedrijven kunt segmenteren op eigenschappen die u belangrijk vindt.

Probeer het gratis

Bekijk ook de D&B Credit website

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >