Data Management

De weg naar kwalitatieve en consistente data binnen uw bedrijf

Data Management is het integreren van data en databases tot één zuiver bestand van hoge kwaliteit. Door het beschikbaar maken van accurate, betrouwbare en consistente informatie in alle bedrijfssystemen kan tijd en geld worden bespaard.


Bestanden verouderen snel. Jaarlijks muteert 30 tot 40% van de gegevens in uw klantenbestand. Bovendien werken veel bedrijven met verschillende databases en worden mutaties en toevoegingen vaak door meerdere personen op meerdere afdelingen doorgevoerd. Hoe houdt u deze gegevens actueel en hoe legt u onderlinge verbanden tussen de diverse databestanden in uw bedrijf?

Met een goede master data management oplossing wordt binnen de gehele organisatie consistent dezelfde set met data gebruikt ongeacht in welk systeem of platform, welke afdeling of bedrijfsonderdeel en voor welk doel het gebruikt wordt. De wereldwijde referentiedatabase van D&B en het unieke D-U-N-S nummer zijn de sleutel tot een zuiver master data bestand inclusief waardevolle aanvullende D&B informatie.
DaaS (Data as a Service) biedt realtime  toegang tot D&B's data 'in de cloud' om hiermee data op te schonen, te onderhouden en waarde toe te voegen aan uw CRM, ERP en/of B2B databases. Met DaaS verdwijnen niet alleen kwaliteitsproblemen rondom datamanagement, er onstaat een directe connectie tussen uw databases en die van ons. Ieder record krijgt een D-U-N-S nummer en wordt volledig aangevuld met de meest actuele, uitgebreide informatie inclusief analyses over het bedrijf, de industrie en contactpersonen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak om te bekijken welke mogelijkheden voor u interessant zijn? Stuur dan een bericht of bel ons:

(010)7109560

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

 Join us at the Salesforce World Tour in Amsterdam

Klantcases

 • Data Management @ International Bank

  Data Management @ International Bank
  bekijk de case

 • Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in

  Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in
  bekijk de case

 • Eenduidig beeld biedt nieuwe commerciële kansen voor leidinggevende onderneming veiligheidsdiensten

  Eenduidig beeld biedt nieuwe commerciële kansen voor leidinggevende onderneming veiligheidsdiensten
  bekijk de case

 • Nauwkeurigheid data ligt ten grondslag aan EPiC project

  Nauwkeurigheid data ligt ten grondslag aan EPiC project
  bekijk de case

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >