02-05-2011

Update Internationale data

Met regelmaat voert D&B verbeteringen door in de internationale database om klanten de best mogelijke informatie te bieden.

Nieuw formaat bedrijfsinformatierapport voor Mexico en Brazilië

Vanaf maandag 14 maart zijn in D&B Access for the Internet (DBAI) de tekstrapporten voor Mexico en Brazilië vervangen door html rapporten. Tevens zullen voor deze landen vanaf maandag 9 mei uitgebreide bedrijfsinformatierapporten beschikbaar zijn. Voor Mexico zijn de rapporten beschikbaar in het Engels en Spaans voor Brazilië alleen in het Engels.

Due Diligence Index Rusland

Vanaf 28 maart jl. is de unieke Due Diligence Index geïntroduceerd in de Russische bedrijfsinformatierapporten (standaard rapportformaat). Deze nieuwe score helpt klanten meer inzicht te krijgen in de potentiële zakenpartners in de Russische markt, zodat ze met meer vertrouwen kunnen handelen. De Index kan benaderd worden door elke klant die gebruik maakt van rapporten in DBAI (D&B Access for the Internet) en DNBi. De Index voorziet de toevoegde waarde over de gehele Russische database, waarin de 5,9 miljoen zakelijke records zijn voorzien zijn van deze Index.

Aanvullende data beschikbaar rechtsuitspraak voor Italiaanse markt

Vanaf 25 april kunt u profiteren van een groter bereik in rechtsuitspraken voor de Italiaanse markt. Hierdoor is de nauwkeurigheid en de voorspelbaarheid in het bepalen van de Rating toegenomen. De rechtsuitspraken zullen ook genoemd worden in opmerkingen over de Rating. Dit geldt overigens voor de rapporten uit DBAI en Toolkit.

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >