11-05-2011

Nieuw product: D&B Activate

Combineer de krachtige periodieke D&B master data met uw eigen zakelijke informatie en inzicht.

In mei heeft D&B een nieuw product gelanceerd met de naam D&B Activate. D&B Activate is bij uitstek een master data management oplossing, waarmee u zorg draagt voor een uniek beeld van uw relaties in uw bedrijfsapplicaties.

D&B Activate biedt u de mogelijkheid om in een online (standaard) of on-premise applicatie de D&B data te manipuleren en vast te houden. Hiermee kunt u uw eigen inzichten inbrengen in de officiële data van D&B en borgen op het moment dat wij een maandelijkse update uitleveren. Zelfs de concernstructuren kunt u aanpassen! Feitelijk werkt het met twee lagen. De D&B laag met de meest recente D&B data en uw laag waarin u de data heeft aangepast. Deze twee lagen blijven van elkaar gescheiden.

Elk record kunt u voorzien van meerdere system id's, zodat u op eenvoudige wijze de data kunt exporteren en opladen in uw bedrijfsapplicaties. Standaard wordt D&B Activate geleverd met een vaste data layout. Zo ontvangt u naast de naam en contactgegevens ook informatie over omvang van uw relatie, de oprichtingsdatum en de concernstructuur.

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >