03-05-2011

Klanttevredenheidsonderzoek - Bedankt voor uw feedback

In januari heeft het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek van D&B plaatsgevonden. Wereldwijd hebben meer dan 400.000 klanten een uitnodiging ontvangen om deel te nemen. Dit jaar waren 3 goede doelen gekoppeld aan het onderzoek.

Onderstaand een korte reactie die wij ontvingen van deze goede doelen naar aanleiding van de donaties.


Kika

"We willen u en uw klanten graag hartelijk bedanken voor de fantastische donatie van € 3.846,- aan het werk van Kika. Stichting Kinderen Kankervrij ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties van particulieren, bedrijven, scholen, etc. Alle opbrengsten gaan naar onderzoeken in de zeven academische centra waar kinderen met kanker onder behandeling zijn. Doel van de onderzoeken is om de genezingskans versneld te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren. Op dit moment geneest ruim 75% van de kinderen en dat kan en moet omhoog. We hebben nog een lange weg te gaan, maar er is een mooi perspectief dat we deze ziekte beheersbaar gaan maken. Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage!"

Jan Willem de Vries, algemeen directeur van D&B Nederland, overhandigt de cheque aan een vrijwilliger van Kika.

 
Cordaid Microkrediet

"Geweldig dat D&B en de klanten van D&B ook aan Cordaid Microkrediet dacht, bij het uitvoeren van jullie klanttevredenheidsonderzoek. Cordaid Microkrediet ontving dankzij dit initiatief een donatie van €3.846,-. Wij danken iedereen hartelijk die deze gift mogelijk heeft gemaakt. Deze donatie wordt ingezet voor een project in de Filippijnen. Ongeveer 50 Filipijnse vrouwen zoals Junaida Langgong (zie foto) worden geholpen met het opbouwen van een eigen tilapiakwekerij en een zelfstandige toekomst. Voor henzelf en hun gezinnen. Ook namens hen: Hartelijk dank." Klik hier voor meer informatie en een filmpje over dit project."

 

 

Het Nederlandse Rode Kruis

"Het Nederlandse Rode Kruis bedankt Dun & Bradstreet en haar relaties hartelijk voor de donatie van ruim € 3.800! Dankzij deze donatie draagt u bij aan het werk van het Rode Kruis. Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel uit van de internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maan-Beweging, het grootste onafhankelijke humanitaire netwerk ter wereld. Wij zijn met bijna honderd miljoen vrijwilligers in 186 landen actief, allemaal met één doel: hulp aan de meest kwetsbaren. Geloof, nationaliteit, ras, afkomst of politieke mening speelt hierbij geen rol."

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >