24-03-2011

Wilma Arends, Belden Europe: Winnaar Credit Management Award 2011

Wilma Arends, Credit Manager EMEA bij Belden Europe is gekozen als winnaar van de Credit Management Award 2011. De Credit Management Award is Nederlands meest prestigieuze prijs voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van creditmanagement.

Uit zes creditmanagement professionals, werd Wilma Arends tijdens het 8e Jaarcongres Credit Management in het congrescentrum NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout gekozen tot Creditmanager van het jaar. De jury van de Credit Management Award was bijzonder onder de indruk van de case van Wilma Arends. ‘De winnaar is een gedreven credit professional, is innovatief en heeft veel strategisch perspectief. Voor haar organisatie heeft ze indrukwekkende resultaten geboekt’, aldus de jury.

D&B feliciteert Wilma Arends van harte met deze mooie titel. We zijn erg trots dat de creditmanager van het jaar opnieuw een klant van D&B is. De afgelopen editie van het Jaarcongres Credit Management ging de award naar Vincent van Viersen van Corus. In 2009 ging de award naar Rick Terra van KPN en in 2008 kwam Hans van Diest (BMW Financial Services) als winnaar uit de bus.

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >