12-01-2012

Dun & Bradstreet en RiSource lanceren unieke Master Data Management oplossing D&B Activate

Informatiebedrijf Dun & Bradstreet (D&B) en IT bedrijf RiSource bundelen hun krachten met een exclusieve samenwerking op het gebied van master data management.

D&B Activate richt zich op ondernemingen die behoefte hebben aan het organiseren en onderhouden van de basisgegevens en concernstructuren van klanten, leveranciers en business partners in de (core) bedrijfssystemen. D&B Activate combineert de kracht van D&B data en de technologie van RiSource. Dit resulteert voor de gehele organisatie in een uniek beeld van elke relatie. Periodiek wordt D&B Activate voorzien van geactualiseerde data, terwijl gebruikers naar eigen inzicht wijzigingen kunnen doorvoeren, borgen en vergelijken met D&B data.

Voor D&B is de introductie van D&B Activate een uitstekende toevoeging op het bestaande portfolio. “Het vult de behoefte in van onze klanten die periodiek grotendeels dezelfde enorme set aan data van ons verlangen en niet de mogelijkheid hebben om die data te vergelijken, aan te passen naar eigen inzicht en te verwerken in hun systemen”, aldus Algemeen Directeur Jan Willem de Vries van D&B. “Dit initiatief is één van de activiteiten waarmee wij onze dienstverlening willen verbeteren en laten zien dat wij ons onderscheiden als business partner in de wereld van informatieleveranciers.”

De praktijk leert dat veel organisaties streven naar één waarheid van hun relatiegegevens. “Het up-to-date houden van deze waarheid kost steeds meer tijd en geld en is een continu proces geworden. Met D&B Activate worden klanten voorzien van actuele (internationale) zakelijke relatiegegevens en kunnen zij zich weer focussen op hun core business. RiSource zorgt dat de D&B informatie op de juiste plek, in de juiste vorm en op het juiste moment voorhanden is”, aldus Algemeen Directeur Ruud d’ Achard van Enschut van RiSource. De samenwerking met Dun & Bradstreet draagt positief bij aan onze internationale strategie en is tevens de basis voor onze overige MDM oplossingen.

Over D&B
D&B is de enige wereldwijde partij in de sector van zakelijke informatie en inzicht. Al meer dan 170 jaar biedt D&B haar klanten tools en deskundig advies voor het nemen van betrouwbare krediet-, marketing- en aankoopbeslissingen. De dienstverlening van D&B is gebaseerd op de grootste bedrijvendatabase in zijn soort ter wereld, met meer dan 200 miljoen bedrijven in meer dan 240 landen. D&B is van origine een Amerikaans bedrijf en beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE:DNB).

Over RiSource
RiSource adviseert, ontwikkelt en implementeert al meer dan 15 jaar succesvol oplossingen rond relatiebeheer en relatiemanagement. Hierbij richt RiSource zich op het aanbrengen van structuur en verkrijgen van inzicht in de kwaliteit van relatiegegevens en het creëren van een fundament voor alle klantinteracties tussen een organisatie en haar relaties.

www.dnb-nederland.nl
www.risource.nl

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >