09-02-2012

D&B is hoofdsponsor van het B2B Marketing Forum

Op dinsdag 20 maart is D&B als hoofdsponsor aanwezig op hét event in Nederland voor de professionele B2B marketeer.

Het B2B Marketing Forum is de plaats waar B2B marketeers ongestoord nieuwe inzichten kunnen vergaren en inspiratie opdoen. Bovendien is er volop gelegenheid om ongelimiteerd van gedachten wisselen en te netwerken met B2B marketing- en communicatievakgenoten.

En meer, het is de plaats waar topsprekers zoals Scott Stratten en Steven van Belleghem een podium krijgen. Ook D&B zal een presentatie verzorgen over het bouwen aan een sterke klantrelatie en de cruciale rol van kwaliteitsdata hierin.

Na twee succesvolle edities in 2010 en 2011 zal in 2012 het thema ‘Stop your Marketing & Start Engaging’ centraal staan en wordt gesproken over de veranderende rol van marketing en de do’s en don’ts van engaging. Bovendien wordt voor de derde keer in Nederland de exclusieve NIMA B2B AWARD uitgereikt.

Bekijk hier de sprekers en schrijf je in.

Drie redenen waarom je 20 maart 2012 niet mag missen:

  • Je ontmoet Scott Stratten, de man achter het idee om te stoppen met marketing en juist alle aandacht te besteden aan engagement met je doelgroep.
  • Je maakt kennis met vele B2B marketing- en communicatiecollega’s, door de informele setting kun je ook echt met elkaar van gedachten wisselen.
  • Het programma staat vol met zeer inspirerende inhoud, geen commerciële praatjes, gewoon echte marketeers die ervaringen met je delen.

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >