22-03-2012

D&B lanceert SLiM

D&B heeft een nieuwe oplossing gelanceerd waarmee op een slimme manier de ideale prospects geselecteerd kunnen worden. SLiM maakt inzichtelijk welke prospects daadwerkelijk actief zijn en zaken doen.

Het geheim van de SLiM marketingdatabase zit hem in de D&B Handelsindicator en de D&B Hoog risico indicator. De Handelsindictor geeft aan of een bedrijf daadwerkelijk actief zaken doet. Hoe herkennen we deze bedrijven? Jaarlijks levert D&B miljoenen keren handelsinformatie over Nederlandse bedrijven. Die informatie wordt bij D&B opgevraagd omdat klanten graag willen weten met wie zij zaken doen. Bovendien ontvangen we informatie over het betaalgedrag van bedrijven in Nederland. Die gegevens zijn het fundament voor de D&B HandelsindicatorD&B Handelsindicator. Met de D&B Handelsindicator ontstaat een unieke marketingdatabase van bedrijven die daadwerkelijk actief zijn en zaken doen met andere bedrijven. Dat zijn uw prospects.

Met één druk op de knop sluit u alle prospects uit die een hoog risico op faillissement vertonen. U heeft dus niet alleen een hogere conversie, uw klanten bieden ook meer zekerheid dat zij betalen.

Ga voor meer informatie en het aanvragen van twee weken gratis toegang naar de SLiM microsite: www.slimprospecteren.nl

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >