11-09-2013

Vier D&B Collega's in Balkan Bike Challenge

In 16 dagen 6500 km op de motor door de Balkan voor SOS Kinderdorpen.

Volg de tocht op www.balkanbike.orgRotterdam, 11 september 2013 – Vandaag vertrokken vier amateurmotorrijders, allen werknemers van Dun & Bradstreet, voor hun deelname aan de Balkan Bike Challenge. Deze motorrally van 6500 kilometer voert in 16 dagen door 15 landen naar Oost-Europa en terug. Het doel is bewustzijn te creëren voor de armoede en de problemen van kinderen in Oost Europa en geld op te halen voor projecten van SOS Kinderdorpen in Albanië, Bulgarije en Roemenië.

De motorrijders brengen op hun route een bezoek aan vier SOS projecten en overnachten ook een keer in een kinderdorp. De vier houden tijdens hun reis een geschreven en videoblog bij op www.balkanbike.org. Via deze site kan ook worden gedoneerd.

Initiatiefnemer Marc Bijl: “In de meer dan tien jaar dat ik de Balkan bezoek, heb ik van de landen en haar mensen leren houden. Het is zo herkenbaar en toch zo anders. Qua attitude en de wil om te overleven zijn de mensen net als wij in het Westen, maar dan met veel minder middelen en kansen. Dat merk je het meest bij de kinderen in het gebied. Zonder een goede basis zal hun leven altijd een gevecht zijn en kansen uitblijven.”

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Laatste nieuws

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >