Profiel en historie

Altares Benelux: Een betrouwbare partner in al uw zakelijke beslissingen.

De historie van Altares Benelux

Al op 20 juli 1841 opende D&B, toen nog bekend onder de naam The Mercantile Agency in New York haar deuren en begon een bedrijfsinformatie revolutie. Sinds de start is D&B volop gegroeid om zo voorop te blijven lopen in de markt, steeds met behulp van de laatste stand van techniek.

Vanaf van december 2016 is Dun & Bradstreet Benelux overgedragen aan de Altares Group en staat het bedrijf gekend als Altares Benelux. Door D&B Benelux versterkt Altares haar aanwezigheid op het Europese continent. Eerder werd de internationale reikwijdte van de groep uitgebreid na de overname in maart 2016 van Inforisk Afrika. Met een aanwezigheid in Algerije, Marokko en Tunesië.

Wie is Altares?

Altares ontstond in 2006 door de fusie tussen BIL (Base d’Infos Légales) en D&B Frankrijk. Sindsdien bleef het bedrijf groeien terwijl de band met Dun & Bradstreet behouden bleef. Altares is onderdeel van het wereldwijde D&B netwerk. Waar het vaak wordt geprezen voor zijn data innovaties en toepassingen in uiteenlopende sectoren.

Wat zijn de voordelen, als klant?
In principe verandert er niets voor de bestaande Dun & Bradstreet klanten in de Benelux. Behalve dat, in aanvulling op de gebruikelijke diensten, klanten nu kunnen profiteren van nieuwe producten en functies. Altares Benelux zal in staat zijn om zijn expertise uit te breiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Gratis rapport

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Ondernemingen in de D&B Database

249532045

Om dnb-nederland.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >